fbpx

Història

– La nostra Història –

Des de 1981

La història de Pintures de cotxes Catalunya es remunta el 1981. Un taller situat al carrer Passatge de la Mercè, nº4 de Manresa. Dos amics i companys de feina Angel Azaustre i Jaume Torres.

Amb un capital considerable i molta il·lusió va donar lloc a la creació de Taller Pintures de cotxes Catalunya.
L’empresa va el formava en el seus inicis Angel, Jaume i 3 treballadors més. Hi les seves instal·lacions només eren 2 cabines de pintura.
Només es realitzaven feines de pintura i amb conseqüència cap mena de reparació mecànica. Però, encara així l’aposta va ser bona i els resultats van anar creixent. Finalment en poc temps va guanyar un racó en les empreses més importants de Manresa.

Resultat de l’experiència adquirida, la professionalitat dels seus treballadors i la confiança amb els clients.

“Ens traslladem al nou taller”

A causa de la nova normativa ambiental imposada el 2003, finalment el taller va tindre que  canviar de local,  una nau de 1.000 m², per si més no complir aquesta normativa i així poder créixer més.

La nau, on actualment hi som està situada al Carrer Esteve Terrades, nº10 del Polígon Industrial Bufalvent de Manresa. En conseqüència de la crescuda de volum de feina i la necessitat d’incorporar un treballador mes arriba Santiago Azaustre, Germà d’Angel Azaustre per si mes no aprendre l’ofici i posteriorment ser un dels propietaris del taller.

Un dels requisits perquè Santiago fos propietari va ser que l’empresa fos familiar, que els amos fossin família per no perdre aquest ofici que ha anat perdurant amb el pas del temps. Que tot aquest aprenentatge perfeccionat durant els anys perduri i fos un valor afegit per al futur del taller.

“Ja som dos socis”

Més tard Santiago Azautre ja amb una gran experiència i una professionalitat adquirida durant un temps va prendre la decisió d’anomenar a Stiven Guerra soci del taller. Hi d’aquesta manera fer lo que en el seu moment els fondadors van demanar. Que fos una empresa familiar.

També Angel Azaustre i Jaume Torres es van jubilar el 2015, i per aquest motiu es necessitava un altre soci per portar l’empresa.
Stiven Guerra va començar a l’empresa de Pintures de cotxes Catalunya des de ben jove. Un treballador més que durant els anys ha anat perfeccionant el seu treball fins que Santiago Azaustre li va proposar ser copropietari de Pintures de cotxes Catalunya.
Avui dia aquesta familiarització de l’empresa ha anat creixent, per part del fill de Santiago Azaustre on Abel Àries és un dels treballadors.
Així és com la nostra empresa encara aposta per oferir el servei de pintura, xapa i mecànica pels seus clients ara i per un futur.

“Som el resultat de l’experiència”

Els Nostres Valors

Experiència

Ens avala més de 35 anys d'experiència en el sector.Una empresa de Present i Futur.

Professionalitat

Som una empresa de PRESENT I FUTUR, en la qual oferim un servei professional i de qualitat pels clients.

Confiança

La sinceritat, la bona voluntat i una atenció directa al nostre client fa que la relació sigui clara i de confiança.

Som el resultat de l'experiència

El nostre objectiu és oferir un servei professional. Comptant amb un equip tècnic amb experiència contrastada, un personal administratiu que ocupi de gestionar les visites i dubtes que tinguin els usuaris de la forma més ràpida i una direcció amb clars objectius al creixement i millora contínua.
 Les nostres instal·lacións 

El Taller

El nostre taller el tenim situat al Carrer Esteve Terrades, núm. 10 en el Polígon Industrial Bufalvent de Manresa. Disposem d’uns 1.000 m² d’instal·lacions amb les tecnologies més punteres disponibles en el sector de la Pintura i la Xapa de vehicles. Les 3 cabines de pintura de la casa Usiitalia, el model Multispeed amb una temperatura màxima de 80 °C i una potència tèrmica de kw/h. Un elevador i 3 assecador de pintura amb infrarojos.
Pintures de cotxes Catalunya disposem d’un box condicionat amb la llei 34/2007 del tractament de contaminants atmosfèrics. També disposem d’un pàrquing exclusiu pels clients i una zona d’espera per allotjar uns 6 cotxes.
El manteniment del taller i de les seves instal·lacions són supervisades contínuament perquè els nostres clients sàpiguen que poden dipositar la seva confiança en nosaltres. És un dels valors de l’empresa i nosaltres som responsables d’ells.
Si tens algun dubte o encara no ens coneixes et convidem que ens facis una visita sense cap mena de compromís. T’hi esperem!

El nostre Taller

Contacte

Taller

Esteven Tarrades, nº10
Pol. Bufalvent de Manresa
(Barcelona)

Horari

Dilluns a Divendres:

8.00 a 13.15

15.00 a 19.00

Tens alguna pregunta o dubte? Posa't en contacte amb nosaltres amb aquest formulari.


En aquesta pàgina web fem servir Cookies . Pots obtenir més informació sobre la nostra política de cookies Aquí